08-519 728 10 info@newmind.se

Om oss

En innovativ partner att lita på

Redan från start valde vi att främst fokusera på kvalitet inför kvantitet, vilket har lett till att vi har fått ett djupare samarbete med våra kunder och därmed mycket hög kvalitet i levererat arbete. Det är främst det som utmärker Newmind Ekonomi från övriga konkurrenter.

I bolaget finns en gedigen erfarenhet inom ekonomi, vilket har gjort det lättare att sätta sig in i avancerade ekonomiska upplägg. Vi har inriktat oss mot både små och medelstora företag och därmed kan vi alltid leverera de efterfrågade tjänsterna som den unika klienten är i behov av.

Visionen för tillfället är att effektivisera arbetsflödet inom det ekonomiska arbetet. Det betyder att du som klient kan välja om du vill ta del av vår digitala effektiviseringsprocess eller om du hellre vill fortsätta i den mer traditionella vägen som inte är alltför digital.

Skulle du som kund välja den digitala arbetsprocessen vi för tillfället implementerar, innebär det att du inte kommer att behöva lägga ner lika mycket tid på att hålla reda på dina papper. Företagsledningen kommer även att kunna nå de ekonomiska data samt rapporterna vart de än befinner sig. Newmind Ekonomi strävar alltid efter att vara up-to-date för att kunna locka nya kunder.

Newmind Ekonomi, lokaliserad i centrala Stockholm.

Vår långa erfarenhet har lärt oss att alla företag har unika behov och förutsättningar. Därför lägger vi stor vikt vid att alltid hitta rätt lösning för ditt företag.